Veronica de Smit, drogisterij de Pauw

Veronica de Smit

Veronica de Smit is de eigenaar van drogisterij de Pauw. Bij Veronica en haar medewerkers draait het al m meer dan 25 jaar om twee zaken:

– Service staat voorop; de klant is hier nog steeds koning. Wij onderscheiden ons in kennis en specialisatie, want goede voorlichting is essentieel. We volgen dan ook geregeld bijscholingscursussen om de kennis op peil te houden. En we hebben een snelle service doordat we dagelijks bestellingen plaatsen – u hoeft nooit lang te wachten.

– Het accent ligt op natuurlijke, biologische, groene en/of duurzame producten. Als bedrijf en als mensen zijn wij ervan overtuigd dat groen en duurzaam de juiste weg is, zowel voor de wereld als voor het persoonlijk welzijn.

Daarom hebben wij zo veel mogelijk verantwoorde producten op de schappen, van merken als Dr. Hauschka, Herbatint, Herbelle, Neobio en het complete assortiment biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen van Ecover. Ook hebben wij een aanzienlijke voorraad levensmiddelen.

Op onze assortimentspagina vindt u een greep uit ons grote aanbod. Als u niet vindt wat u zoekt, aarzel dan niet om ons erom te vragen.